Usein kysytyt kysymykset

Meiltä usein kysytään...

 

Miten keikkakokki henkilöstöpalvelu toimii?

 

Idea on varsin simppeli.  Jos olet ammattilainen, ja haet meidän kauttamme työtä, lähetä meille CV ja yhteystietosi etusivun lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan keikan yksityiskohdista.

 

Miten keikkakokki rekrytointitoimeksianto - prosessi toimii?

 

Jos olet työnantaja, voit jättää meille rekrytointitoimeksiannon etusivulta lomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostilla (osoite muodossa:  etunimi@keikkakokki.fi). Me hoidamme loput!

 

Mihin tehtäviin Keikkakokki-palvelu välittää henkilöstöä?

Henkilöstössämme on kokeneita kokkeja, vuoropäälliköitä, keittiömestareita ja keittiöpäälliköitä. Välitämme myös tarjoilijoita asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 

Pystyykö keikkakokki tehokkaaseen työskentelyyn heti ensimmäisestä työvuorosta alkaen?

Odotamme hakijoiltamme kokemusta ravintola-alan tehtävistä, asiakkaidemme toiveiden mukaan. Asiakkaamme vastuulla on kuitenkin työntekijän perehdyttäminen talon tavoille.

 

Tuleeko tuntihinnan päälle lisäkuluja työvoiman palkkaamisesta?

Keikkakokki-palvelu hoitaa kokkien palkanmaksun ja kaikki lisäkulut, kuten vakuutukset ja lomakorvaukset. Mahdollisista päivärahoista tai matka- ja majoituskuluista sovitaan asiakkaan kanssa ennen keikan vahvistamista.

 

Mitä jos keikkakokki sairastuu juuri ennen sovittua keikkaa?

Ensisijaisesti Keikkakokki yrittää löytää verkostostaan toisen tekijän työvuoroon. Jos keikka kuitenkin peruuntuu sairastumisen tai force majeure -syyn vuoksi, Keikkakokki ei ole korvausvelvollinen. Yritämme kuitenkin järjestää sijaisen poissaolevan ammattilaisen tilalle.

 

Minkälaista palkkaa keikkakokeille maksetaan?

Haluamme tarjota keikkakokeillemme alan keskitasoa paremman tuntiansion, jotta ylimääräisten työvuorojen ottaminen olisi ammattilaisillemme mielekästä. Keikkakokilla voit työskennellä vähemmällä tuntimäärällä, mutta saat paremman palkan, kuin muissa vastaavissa yrityksissä maksetaan. Esimerkiksi 17e tuntipalkalla sinun tarvitsisi tehdä vain 159 tuntia kuukaudessa, jotta tienaat 2700e kuukaudessa + lisät. Sunnuntailisät meillä maksetaan 100% .

 

Uskaltaako samalla paikkakunnalla kilpailevassa ravintolassa työskentelevän keikkakokin palkata?

Keikkakokeilla on vahva työmoraali tehdä parhaansa jokaisessa työvuorossa. Tähän työmoraaliin kuuluu myös luottamuksellisuus silloista työnantajaa kohtaan.

 

Miten keikkakokkien työnantajat suhtautuvat keikkatyöhön?

Kaikilla työntekijöillämme on työnantajansa suostumus tehdä ylimääräisiä keittiövuoroja Keikkakokin kautta.