Suorarekrytointi

Keikkakokki Ammattilaiset  Suorarekrytointipalvelu

Keikkakokki Ammattilaiset Oy rekrytoi ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisia ravintoloihin ja tapahtumiin. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, soita tai laita viestiä meille somekanaviemme kautta, niin otamme teihin yhteyttä.

 

Mikä on Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointipalvelu?

Suorarekrytointi tarkoittaa sitä, että Keikkakokki Ammattilaiset Oy:n rekrytoijat etsivät asiakasyrityksellemme työntekijän, joka työllistyy asiakkaan palkkalistoille, ja asiakas maksaa Keikkakokki Ammattilaiset Oy:lle sovitun rekrytointipalkkion. Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointipalvelu on tarkoitettu eri kokoisien ravintoloiden määräaikaisiin tai vakituisiin tarpeisiin.

 

Miten Keikkakokki Suorarekrytointipalvelu toimii?

 

Keikkakokki rekrytointiprosessi alkaa aina yhteydenotolla. Voit ottaa meihin yhteyttä, käydään yhdessä läpi juuri teidän rekrytointitarpeenne, ja tehdään teille tarjous.

Mikäli olet työn hakija, ja haluat tehdä kauttamme vakituista keikkatyötä: Jutellaan puhelimitse tai viestitse lisää tilanteestasi, ja käydään läpi muun muassa käytettävyytesi, sekä muut sopimuksen tekoa edeltävät ja siihen liittyvät seikat ja mietitään, oletko sopiva osaaja juuri asiakkaamme tarpeisiin.

 

Mihin ja millaisiin tehtäviin Keikkakokki Ammattilaiset-suorarekrytointipalvelu rekrytoi henkilöstöä?

 

Keikkakokki Ammattilaiset välittää kaikkia ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisia yritykseesi sopimuksemme ja tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne ja tarpeestanne lisää! Kovin kysyntä on tarjoilijoille ja kokeille, mutta meiltä pyydetään myös esimerkiksi keittiö- tai ravintolapäälliköitä. Toimitusvarmuutemme on lähes 95%.

 

Milloin minun kannattaa hyödyntää Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointipalvelua?

 

Keikkkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointipalvelu on oiva apu silloin, kun yrityksestäsi lähtee työntekijä, tai työntekijöitä, jolle pitää etsiä sijainen, joka vastaa mahdollisimman hyvin laatutarpeitanne ja pystyy astumaan pois lähteneen työntekijän saappaisiin helposti. Voimme rekrytoida myös aivan uuteen tehtävään, esimerkiksi vasta avattavaan ravintolaan. Keikkakokki Ammattilaiset Oy: n omistajilla on kymmenien vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alan työstä, joten tiedämme, millaisia tilanteita tai ongelmia te asiakkaat kohtaatte päivittäin.

 

Pystyykö keikkakokki tehokkaaseen työskentelyyn heti ensimmäisestä työvuorosta alkaen?

 

Odotamme työntekijöiltämme ja hakijoilta kokemusta alan työtehtävistä ja pyrimme löytämään tehtävään aina parhaiten soveltuvan henkilön. Teemme hakijoiden kanssa kaksi testivuoroa asiakkaillamme, jossa arvioimme hakijan soveltuvuuden työhön ihan käytännön tilanteissa. Emme peri testivuoroista asiakkaalta ylimääräisiä kuluja.

 

Mistä löydän Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointi -palvelut?

 

Keikkakokki Ammattilaiset löytyy sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, ja TikTok), mutta meihin saat yhteyden myös kotisivujen Yhteystiedot -sivun kautta löytyvillä yhteystiedoilla ja soittamalla asiantuntijoillemme. 

 

Mitä Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointi maksaa?

 

Keikkakokki Ammattilaiset Oy neuvottelee jokaisen asiakkaan kanssa sopimuksen tapauskohtaisesti ja tarpeenne mukaisesti. Me maksamme ammattilaisillemme palkan, ja laskutamme sen sopimuksen mukaisesti yritykseltänne.

 

Mitä hyötyä yritykseni saa Keikkakokki Ammattilaiset Suorarekrytointi -palvelusta?

 

Meidän kauttamme saat apua kaikkiin ravintola- ja tapahtuma-alan ongelmiin. Keikkakokeilla on kaikkia alan työntekijöitä, sekä hyvät verkostot alan toimijoihin. Saat tilanteeseesi sopivan tekijän tai tekijät, jotka ovat motivoituneita työhön, ja tekevät työnsä tehokkaasti ja ahkerasti.

 

 

​Autamme mielellämme etsimään juuri teille sopivan työntekijän.