Konsultointipalvelut

Tarjoamme konsultointia sekä valmennusta ravintolayrityksille nykyisen toiminnan kehittämiseen tai uuden liiketoiminnan käynnistämiseen. Ulkopuolinen arviointi antaa usein asiakkaillemme uusia ideoita päivittäiseen tekemiseen ja prosessien kehittämiseen, me olemme teitä varten. 

Konsultoimassa ovat kokeneet ravintola-alan ammattilaiset yrittäjistä keittiömestareihin ja ravintolapäällikköihin. Ravintolayritysten menestyminen on meille sydämen asia. Olemme luoneet valmiita paketteja ja jokainen projekti määritellään omanaan asiakkaan tarpeen mukaan. Pakettien lisäksi teemme konsultointia myös tuntityönä. Kaikessa konsultointi- ja valmennustyössä on 100% tyytyväisyystakuu, eli maksat paketista vain jos olet tyytyväinen palveluun ja olette päässeet tuloksiin.

 

Konsultointipaketit:

 

1. Ravintolatoiminnan käynnistäminen

 

Ravintolatoiminnan käynnistäminen ja siihen liittyvät toimenpiteet vaativat usein paljon aikaa, toiminnan aloittaminen vaatii:

Liiketoimintasuunnitelman, konseptin ja liikeidean, jonka jälkeen suunnitellaan päivittäiset käytänteet mm. tukkureiden valinnat, sopimukset, ruokalistat,

hinnoittelu, henkilöstön mitoitus, omavalvonta. Aikaa tulisi varata tälle projektille 1-5vrk ravintolan koosta ja toimenpiteistä riippuen, yhden päivän hinta 1500 € (8,5h).

 

2. Ravintolatoiminnan kehittäminen

Ravintolatoiminnan kehittäminen tulee usein kyseeseen, kun tavoitteena on uudistaa nykyistä liiketoimintaa, muuttaa konseptia ja tehdä vieläkin

kannattavampaa liiketoimintaa. Kehittäminen voi olla ruokalistan uudistaminen tai toiminnan ja raaka-ainehankintojen muuttaminen myyntikatteen parantamiseksi. Päivän hinta 1500 € (8,5h).

 

Hinnat:

Konsultointiveloitus 200€/ h ja henkilöstönvuokrausta käyttäville asiakkaillemme 100€/h.

Hintoihin lisätään projektikohtaisesti mahdolliset matka -ja majoituskustannukset. Kaikki hintamme ovat ilmoitettu alv 0%,
paketteihin ja tuntiveloituksiin lisätään arvonlisävero 24%.