Helpotusta ravintoloiden työvoimapulaan

Keikkakokki syntyi helpottamaan ravintola-alan työvoimapulaa. Lokakuussa 2021 uudistunut liiketoimintamme keskittyy nyt ravintola-alan henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin sekä tapahtumien ruokapalvelutyöntekijöiden palkkaukseen. Keikkakokin kautta löydät pätevää ja luotettavaa tilapäistä työvoimaa ravintolakeittiöön, baaritiskille tai saliin lyhyelläkin varoitusajalla. Otamme palkkalistoillemme vain kokeneita ja motivoituneita ammattilaisia, jotka pystyvät tehokkaaseen keikkatyöhön missä ja milloin vain. Meiltä on mahdollista vuokrata myös useampi ammattilainen kerralla, tai voit ulkoistaa rekrytointisi meille, jolloin hoidamme työntekijät yrityksesi tarpeen mukaisesti. Korvaukseksi menetetystä vapaa-ajasta maksamme ammattilaisillemme alan keskitasoa parempaa palkkaa. Me olemme myös joustavia, ellei työntekijämme pääsekkään sovittuun työvuoroon, hoidamme tilalle toisen työntekijän.

Keikkakokki - Lentävästä #:sta osakeyhtiöksi

Keikkakokki Ammattilaiset Oy -ammattilaisverkoston perustamisidea lähti tarpeesta löytää osaavaa henkilökuntaa ravintola-alan äkillisiin ja tilapäisiin  tarpeisiin. Keikkakokin sisaryhtiönä toimii vuonna 2018 tammikuussa perustettu Jyrkkänen Investment Oy. Palvelun perustaja, uransa ravintolatyötä tehnyt Lassi Jyrkkänen (Maitre Rotisseur) tuskastui tuuraajien löytämiseen liittyvään säätämiseen ja epävarmuuteen. Hän aloitti keikkakokin työtyksin ja kysynnän kasvaessa mukaan liittyi seitsemän kollegaa. Lokakuussa 2021 Keikkakokki Ammattilaiset Oy eriytettiin omaksi osakeyhtiökseen, ja toimitusjohtajaksi valittiin Nina Taipale.


Keikkakokki alkoi ikäänkuin vahingossa, mainospaidoissa ja sosiaalisessa mediassa käytetystä #keikkakokki, joita Jyrkkänen käytti Jyrkkänen Investment Oy:n ohessa, ja siitä se ajatus sitten lähti. Keikkakokki.fi® sai virallisen ®-tunnuksen ja siiitä tuli näkyvin osa liiketoimintaamme.


Keikkakokin toiminta perustuu ammattilaisverkostolle, ja haemme uusia ravintola-alan ammattilaisia joukkoomme kokoajan ympäri Suomen. Keikkakokin asiakaspalvelun laatu perustuu ajatukselle, että tehdään “aina tavallista parempaa”. Jokainen rekrytointi katsotaan aina tapauskohtaisesti. Ajatuksemme on, että me olemme töissä asiakkaallamme, ja haluamme aina antaa parastamme, ja tehdä kaiken “viimeisen päälle”.