Henkilöstövuokraus

Keikkakokki Ammattilaiset Oy välittää työvuoroihin tarjoilijoita, vuoropäälliköitä, kokkeja, keittiömestareita, baarityöntekijöitä, ravintolapäällikköitä, saliapulaisia ja keittiöapulaisia eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Pohjanmaata, Etelä-Pohjanmaata ja Keski-Pohjanmaata. Keikkakokki henkilöstövuokrauspalvelu on tarkoitettu eri kokoisien ravintoloiden tilapäisiin, määräaikaisiin tai vakituisiin tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Voit laittaa meille viestiä myös somekanaviemme kautta, niin otamme teihin yhteyttä.

 

 

Mikä on Keikkakokki Henkilöstövuokrauspalvelu?

 

Keikkakokki Ammattilaiset Oy on pohjalainen henkilöstöpalveluyritys, joka välittää kaikkia ravintola-alan ammattilaisia eripituisiin työsuhteisiin Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla.

 

Miten Keikkakokki Henkilöstövuokraus toimii?

 

Keikkakokki Henkilöstövuokraus -prosessi alkaa aina yhteydenotolla. Voit ottaa meihin yhteyttä kotisivuiltamme, jonka jälkeen asiakkuuspäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli olet työnhakija, ja haluat ravintola-alan töihin, soita rekrytointipäälliköllemme Johannalle.

 

Kuinka pian voin odottaa yhteydenottoa?

 

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian yhteydenottosi saatuamme, pyrimme seuraavan viikon aikana vastaamaan viestiisi,

mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä soittamalla.

 

Mihin tehtäviin Keikkakokki-palvelu välittää henkilöstöä?

 

Keikkakokki Ammattilaiset välittää kaikkia ravintola-alan työntekijöitä yrityksien tarpeisiin. Suurin kysyntä on tarjoilijoilla ja kokeilla.

 

Milloin minun kannattaa hyödyntää Keikkakokki Henkilöstövuokrauspalvelua?

 

Kun tarvitset osaavaa henkilökuntaa ravintola-alan yritykseesi, niin ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua ja yhdessä mietimme oikeat ratkaisut. Henkilöstövuokrauksen kautta annamme teille työntekijät ja tarvittaessa rekrytoimme teille myös omat työntekijät.

 

Pystyykö keikkakokki tehokkaaseen työskentelyyn heti ensimmäisestä työvuorosta alkaen?

 

Keikkakokki Ammattilaisissa on vuokrattavissa sekä konkarityöntekijöitä, että kevyen tason osaajia. Kaikilla riittää motivaatiota ja haluja työhön.

 

Mistä löydän Keikkakokki Henkilöstövuokrauspalvelut?

 

Keikkakokki Ammattilaiset löytyy sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, ja TikTok), mutta meihin saat yhteyden myös sähköpostilla tai soittamalla. Yhteystietomme löydät kotisivujemme Yhteystiedot -sivulta.

 

Mitä Keikkakokki Henkilöstövuokraus maksaa?

 

Keikkakokki Ammattilaiset Oy neuvottelee jokaisen asiakkaan kanssa sopimuksen tapauskohtaisesti ja tarpeenne mukaisesti. Me maksamme ammattilaisillemme palkan, ja laskutamme sen yritykseltänne.

 

Tuleeko tuntihinnan päälle lisäkuluja työvoiman palkkaamisesta?

 

Keikkakokki Ammattilaiset Oy hoitaa työntekijöiden palkanmaksun sivukuluineen lisäksi vakuutukset ja lomakorvaukset. Mahdollisista päivärahoista tai matka- ja majoituskuluista sovitaan asiakkaan kanssa ennen keikan vahvistamista.

 

Uskaltaako samalla paikkakunnalla kilpailevassa ravintolassa työskentelevän työntekijän palkata?

 

Keikkakokki Ammattilaisilla on korkea työmoraali, ja he ovat asennoituneet tekemään parhaansa jokaisessa työvuorossaan.  Työntekijämme ovat myös vaitiolovelvollisia työnantajan ja asiakkaiden asioista.

 

Mitä jos keikkakokki sairastuu juuri ennen sovittua keikkaa?

 

Mikäli Keikkakokin työntekijä ilmoittaa sairastuneensa, pyrimme välittömästi ja ensisijaisesti löytämään tehtävään sijaisen omasta verkostostamme. Mikäli keikka kuitenkin peruuntuu pidemmän sairastumisen, tai jonkin muun force majure syyn vuoksi, emme ole korvausvelvollisia.

Mitä hyötyä yritykseni saa Keikkakokki Henkilöstövuokrauspalvelusta?

 

Meidän kauttamme saat apua kaikkiin ravintola- ja tapahtuma-alan ongelmiin. Keikkakokeilla on kaikkia alan työntekijöitä, sekä hyvät verkostot alan toimijoihin. Vuorojemme täyttöaste on 95 %. Saat tilanteeseesi sopivan tekijän tai tekijät, jotka tulevat työvuoroon motivoituneina, ja tekevät työnsä tehokkaasti ja ahkerasti. Johtoryhmällämme on myös kymmenien vuosien kokemus työstä, joten tiedämme oikeasti, mitä työntekijämme tekevät ja millaisia ongelmia te asiakkaat kohtaatte päivittäin.

 

 

​Autamme mielellämme etismään juuri teille sopivan työntekijän. Ota yhteyttä.