Asiakaskokemuksia Keikkakokeista

Luotettava kumppani tilanteessa, kuin tilanteessa

 

Olemme nyt reilun vuoden tehneet tiivistä yhteistyötä Keikkakokkien kanssa. Olemme eläneet alalla vaikeita aikoja työvoiman saatavuuden suhteen, ja tässä Keikkakokit ovat olleet elintärkeä yhteistyökumppani, että olemme voineet vastata lisääntyneeseen kysyntään kiireisinä kuukausina. Yhteistyö on ollut joustavaa ja olemme saaneet ammattilaisen keittiöön monta kertaa lyhyelläkin aikataululla, kun on ollut tarve. Keikkakokit ovat myös auttaneet rekrytoinnissamme sekä konsultoineet meitä eri tilanteissa. Voimme vahvasti suositella muillekkin Keikkakokkien palveluita. "

 

- Jonas Emet, Toimitusjohtaja, Comfort Family Hotel Oy Ab

 

 

 

Osaavaa ja hyvää työvoimaa kiireiseen sesonkiaikaan

 

" Olemme hyvin tyytyväisiä Keikkakokkien palveluun ja voimme suositella sitä lämmöllä. Keikkakokkien avulla olemme saaneet myös lyhyellä varoitusajalla osaavaa ja hyvää työvoimaa kiireiseen sesonkiaikaan ja siten taattua meidän asiakkaillemme hyvää palvelua. Keikkakokit ovat olleet luotettavia ja osaavia alan ammattilaisia ja hyvin sopeutuneet tiimiin lyhyessäkin ajassa. Käytämme varmasti palvelua myös jatkossa. "

 

- Susanna Tuohiniemi, Toimitusjohtaja, Fondis, Brasserie & Bar

 

Homma on hoitunut sujuvasti, ammattitaidolla ja ilolla

 

" On ollut ilo löytää keikkakokit. Homma on hoitunut sujuvasti, ammattitaidolla ja ilolla! Ehdottomasti suosittelen! "

 

- Halsuan Helmi

 

Helppo toimia ja osaaminen on huippua

" Lassin porukan kanssa on helppo toimia ja osaaminen on huippua. Olemme jo pidemmän ajan tehneet yhteistyötä

 ja nyt lähtee 5 vaihde päälle :) "

 

- Marko Paulin

 

 

 

" Nopea reagointi , ystävällinen ja asiantunteva palvelu toimeksiantoja tehdessä "

 

" Osaavan henkilökunnan saatavuus on ensiarvoisen tärkeää tapahtumia järjestettäessä. Keikkakokin ammattitaitoiset kokit ovat mahdollistaneet Seinäjoki Areenalla jo useamman tapahtuman läpiviennin ja positiivisen asiakaspalautteen. Nopea reagointi, ystävällinen ja asiantunteva palvelu toimeksiantoja tehdessä toimii aina. Keikkakokki toimittaa rautaisia ammattilaisia niin keittiöön kuin saliin! "

 

- Antti Hyvärinen, Restaurant Manager, Finland

 

 

"Nopea ja ammattimainen apu äkillisestikkin muuttuviin tilanteisiin!"

” On se vaan upeaa palvelua kun avuntarpeen iskiessä voi luottaa siihen, että saa osaavia ammattilaisia paikalle oli kyse sitten keittiöstä, salista tai isommasta tapahtumasta. Arjessa asiat ja tilanteen vaihtuu toisinaan hyvinkin nopealla aikataululla. Näissä yllättävissä tilanteissa olen saanut Keikkakokeilta aina ensiluokkaista palvelua ja ammattilaisia suorittaviin vuoroihin nopeallakin aikataululla. Keikkakokkien kanssa yhteistyö on ammattimaista, ystävällistä, vaivatonta ja tehokasta. Ammattilaisten kanssa on mahtavaa tehdä yhdessä”

 

-Kimmo Koivisto, Keittiömestari, Pietarsaaren Kaupunginhotelli