Tarinoita matkalta - Vuoropäälliköstä vastaanottovirkailijaksi

Tarinoita matkalta - Vuoropäälliköstä vastaanottovirkailijaksi

Tässä kohtaa ajattelin, että palaan keittiöhommiin vasta kun itse omistan ravintolan.

Aika on 2009, lähdin Waskiasta keittiön vuoropäällikön roolista Vaasan Vaakunaan ja vastaanottohommiin.

Vaakunassa avautui yörespan paikka, vastaanottotyö oli jo tuttua ja pääsin haastattelujen jälkeen uusiin hommiin. Kiitos Max & Heidi, edelleen olette mielessä kun mietin parhaita päälliköitä oman matkani varrella 👌

Vaasan keskellä, torin kyljessä oleva hotelli yökerhoineen ja ravintoloineen oli varsin vilkas ja tarjosi kyllä kaikenlaista hommaa, yksikään yö ei ollut samanlainen.

Tämä on varmasti ollut säännöllisin työ mitä minulla on koskaan ollut, 90/h kolmeen viikkoon, 10 töitä ja 11 vapaata (muuttuvalla jaksotuksella tyyliin 5 töitä, 5 vapaata, 5 töitä, 6 vapaata). Työvuoro oli aika lailla 100% varmasti aina klo 22-07.

 

Paljon hyviä muistoja, en kylläkään tiedä kuinka sitä nyt jaksaisi näitä tehdä, kai se menisi vieläkin rutiinilla.

Tällöin tuli oikein kunnolla käytyä vielä salillakin, kun elin yörytmissä, lähdin töistä aamulla jumpalle, siitä kotiin ja aamupalan jälkeen nukkumaan, tämä rutiini pitäisi aloittaa uudelleen.

Monipuolista työtä ja kieltämättä uskoisin sen olevan yksi vahvuuksistani, että olen työskennellyt keittiössä, salissa ja vastaanotoissa.

Sokokselle vielä kiitos erinomaisesta perehdytyksestä, tässä talossa se kesti n. 2kk mutta sai varmasti kaikki eväät onnistumiseen. Lisäksi käytiin töissä myös kerrossiivouksen mukana jne. Että tiedetään mitä ne työkaverit oikeasti tekee.

Takaisin