Tarinoita matkalta - Uusia haasteita

Tarinoita matkalta - Uusia haasteita

Tarinan aika näin keskiviikon kunniaksi...

 

Tässä kohtaa olen irtisanoutunut BW:stä Vaasassa ja uudet haasteet odottavat Seinäjoella. #tarinoitamatkalta Kirjoitin työsopimuksen Restelin kanssa, kiitos Minna P. tästä Aloitin kokkina Cumulus hotellin Huviretki ravintolassa, tein aamiaisia, lounaita mutta pääosin ilta carte-hommia. Muutaman kuukauden kun olin ollut hommissa, tuli puhetta silloisen hotellinjohtajan kanssa, että olen tehnyt myös muutaman vuoden respassa hommia -> tarkoitti sitä, että illan keittiövuoron jälkeen, suihku ja puku päälle ja yövuoroon.Tuolloin iltavuoro keittiöllä oli n. klo 16-22.30 ja sitten yö siihen päälle 23-07.Usein aamulla käpöttelin rakennuksen toiseen päähän bändikämppään nukkumaan ja jatkoin siitä seuraavaan iltaan.

 


Tuohon aikaan öisin oli välillä paljonkin hulinaa, hotellin yhteydessä toimi yökerho, muistaakseni nimi oli Lyhty Oli viikolla tansseja jne. Monenlaista tapausta näkee näissäkin hommissa. Tanssia pöydillä, auto ajaa melkein ikkunasta sisään, palohälytyksiä, evakuointeja, juhlaa, iloja ja suruja, artisteja, bändejä, kohtaamisia jne.Työn mukavina puolia on, kun kohtaat myös julkisuuden henkilöitä, muutama jäänyt mieleen todella positiivisenä

 Huomasin työllistyväni suhteellisen hyvin, kun pystyin tekemään töitä kaikilla osastoilla, on muutenkin ollut iso apu koko uran ajan, kun katsot asioita monelta kantilta. Turhan usein tuijotetaan vain omaa tonttia. Lisäksi ravintolapäällikkömme Minna P. laittoi minut vuoropäällikkö -kouluun, ehdin aloittaa Restelin sisäisen koulutukseen ennen kuin siirryin seuraavaan työpaikkaan. Kiitos Kaiken kaikkiaan mukava kokemus, mutta sitten tarjottiin vain seuraavaa kokemusta ja eihän sitä osannut muuta kuin lähteä uusiin haasteisiin, tein työtä Seinäjoella n. vuoden verran - olen todella malttamaton ihminen vaikka rauhallinen olenkin.

 

Jatketaan tästä jossain vaiheessa, kiitos ja mukavaa keskiviikkoa

 

 

Lassi

Takaisin