Tarinoita matkalta - Lappajärveltä isolle kirkolle

Tarinoita matkalta - Lappajärveltä isolle kirkolle

Viime viikon tarinaan jatko-osa: tein kesätyön lisäksi keittiöharjoittelun Lappajärvellä, olin toista päivää koko talossa, kun vastaavana olevaa kokkia pyydettiin respaan, ok jäin siihen itsekseni misailemaan. Hetken päästä kokki tuli takaisin ja sanoi, että respassa on kaksi miestä, "käytkö esittelemässä heille talon, en itse uskalla? ''. Mitä hittoa? Olen ollut kylpylä -hotellissa vajaa kaksi päivää.

 

Keittiön ulkopuolella odotti kaksi miestä puvuissa, viimeisen päälle kättelyt -> käytiin talokierros ja tämän jälkeen toinen herroista kysyi, että "kauanko olet ollut töissä täällä?" Sanoin, että toista päivää harjoittelussa. Tämän jälkeen hän otti käyntikortin taskustaan ja sanoi "soita kun tarvitset harjoittelupaikkaa tai töitä, omistan 17 ravintolaa Helsingissä".

 

Kesän loputtua soitin Helsinkiin, minulle järjestettiin asunto kalliosta, minut haettiin juna-asemalta komialla Mersulla - oli hienoja hetkiä nuorelle tekijälle.Olin töissä + harjoittelussa pikkujoulukauden Cantina Westissä ja Lasipalatsissa. Tein omistajan valtuuttamana mystery shopper pistoja Ravintolakolmion ravintoloihin siellä olon aikana. Joka viikko pidettiin palaveri tai pari, omistaja halusi kuulla, miten hänen yrityksissään menee ja mitä voisi parantaa. Hän oli mukana myös Kivitipun hallituksessa tuolloin, joten perattiin myös kaikki sen talon asiat henkilökunnan näkökulmasta.

 

Minulle sanottiin, että jää tänne. Töitä on ja koulutetaan sinusta keittiömestari, ei tullut jäätyä tai edes käytyä sen jälkeen töissä pääkaupunkisedulla. Joskus mietin millainen olisi ollut uran kehitys, jos tähän olisi silloin tarttunut. Sain tiedon menneenä vuotena, että tämä omistaja: Keskisen Heimo on poistunut keskuudestamme. Täytyy sanoa, että hän oli yrittäjänä ja ihmisenä sellainen esikuva, jota voi aina ylpeänä muistella ja pitää ottaa itselle mallia. Heimo piti huolta omasta porukasta, oli kunnia tutustua häneen. Kiitos.

 

Tämmöinen luonnehdinta löytyi viisi tähteä piste comista: Ravintolakolmion Heimo Keskinen luotti numeroihin ja sijoitti osaavaan henkilökuntaan. Se kertoo paljon. Onko sinulla yrittäjänä tai työntekijänä esikuvia? Matkallani on muutamia henkilöitä, joilla varmasti ollut vaikutusta omiin valintoihin esim. matkalla tähän pisteeseen.

 

Lassi

Takaisin