Keikkakokkien talouspäällikkönä aloittaa 2.5.2022 Otto Bergendahl

Keikkakokkien talouspäällikkönä aloittaa 2.5.2022 Otto Bergendahl

Maanantaina 2.5.2022 meillä aloittaa talouspäällikkönä Otto Bergendahl. Otto on opiskellut alunperin suurtalouskokiksi, ja sitten tradenomiksi. Oton ja Keikkakokkien tiet kohtasivat hänen häidensä järjestelyn kautta, johon Otto pyysi Keikkakokeilta caterausta. Otto ottaa tehtävissään vastuulleen laskutukset, myynnin sekä asiakaspalvelun kehittämisen.

" Opiskelin aikanaan Tampereella suurtalouskokiksi, mutta armeijan ja siellä sotilaskeittäjänä toimimisen jälkeen pohdin uravalintaani uudestaan. Päädyin kuitenkin hakemaan restonomiksi ja pääsinkin opiskelemaan, mutta annoin paikan motivoituneemmalle hakijalle. Muutaman vuoden tein rautakaupassa asiakaspalvelu työtä ja siirryin kaverini isälle ajamaan taksia. Taksiluvan (voimassa viisi vuotta kerrallaan)  loppuminen sai miettimään opiskelemista uudelleen ja päädyinkin hakemaan tradenomiksi Centriaan Kokkolaan, mistä valmistuin 2020 taloushallinnon tradenomiksi. " Otto kertoo taustastaan.


Otto ja Keikkakokkien perustajajäsen, hallituksemme pj. Lassi Jyrkkänen tapasivat muutama vuosi sitten erään yrityksen pikkujouluissa, joista yhteistyö Oton häiden järjestelyn merkeissä alkoi. Otto oli niin vaikuttunut Keikkakokkien laadukkaasta työnjäljestä ja asiakkaansa huomioimisesta ja palvelusta, että hän halusi ehdottomasti tulla meille töihin.


" Häiden suunnitteluvaiheessa huomasin, kuinka hyvin Lassi ja Keikkakokit ylipäätään ottavat asiakkaan huomioon. Häät menivät niin ruoka, kuin juomapuolelta täysin nappiin ja ihailinkin sitä ammattitaitoa jolla tämä meille tärkeä päivä hoidettiin.

Olin seuraillut jo pitkään häidemme jälkeen, kuinka hyvä meininki
Keikkakokeilla on päällä sosiaalisessa mediassa ja laitoin Lassille
viestiä, että olisiko mitään töitä tarjolla. No soiteltuamme ja
tavattuamme asian tiimoilta melkeinpä ilmoitin, että minä tulen Teille
töihin. " Otto ylistää.


Lisäarvona Otto tuo vuosien kokemuksen asiakaspalvelusta, myynnistä. Hän tuo toivottua uutta näkemystä myös taloushallintoon.

"Vaikka en varsinaisia suorittavia töitä ole kokkina kovin  pitkään tehnyt on minulla tietynlaista näkökulmaa tuoda tähänkin. Aion omalta osaltani kehittää meidän hallinnollista puolta entisestään ja tavoitteena on rakentaa hyvä konsepti Keikkakokkien taustalle. "

Oton mielestä tulevaisuuden näkymät alaltamme ovat hyvät. Vaikeat ajat ovat jo hieman helpottaneet ja nyt mennään täysillä kohti tulevaa. Hän uskoo kehityksen olevan nousujohteista ja että Keikkakokki tulee vakiinnuttamaan paikkansa HoReCa -alalla voimakkaasti.

"Pitkällä aikavälillä tulemme olemaan kaikkien tietoisuudessa. " Hän toteaa toiveikkaasti.

Loppuun kysyin vielä vakiokysymyksen, mikä on Oton suosikki ruoka tai resepti? Mitä tulee kotona eniten laitettua?

Otto tunnustaa olevansa intohimoinen grillimies ja kesällä tulee tehtyä usein ruokaa grillaamalla. Suosikki girllattavakseen Otto nimeää hitaasti hiiligrillissä kypsytellyn Tomahawk -pihvin.

Kiitos haastattelusta Otto, ja lämpimästi tervetuloa Keikkakokkien tiimiin!

Takaisin