Alkuvuoden 2022 kuulumisia

Alkuvuoden 2022 kuulumisia

Yess! Suomi aukeaa taas! Sehän tarkoittaa sitä,että meillä on taas tekijöille töitä. Valitettavan moni ravintola- ja tapahtuma-alan yritys on jo kaatunut tai vähintäänkin lamaantunut pandemian otteessa. Me keikkakokilla olemme kääntäneet sulkutilan hyödyksi, ja suunnitelleet, sekä neuvotelleet jo toiveikkaasti tulevan kesän rekrytointeja.

Uusia suuria diilejä sekä pitkäaikaisia asiakkaita

 

Suurin asiakkaamme on tällä hetkellä iso alkujaan suomalainen perheyritys Sunborn Group Oy. He hakevat kauttamme massiivisen määrän mm. kokkeja ja tarjoiljoita kesäksi Naantaliin. Vuonna 1973 perustettu Sunborn on

perheyritys, jolla on kiinteistö,- hotelli,- ja cateringliiketoimintaa ympäri maailman. Sunbornin tytäryhtiöt vastaavat myös esimerkiksi Logomon, Turunlinnan, Naantalin Kaivohuoneen, ja Alvar Aallon

suunnitteleman maineikkaan konserttisalin Helsingin kulttuuritalon catering- ja tapahtumapalveluista. Sunbornilla

 on 1500 kausityöntekijää ja liiketoimintaa 7 eri maassa. Naantalissa järjestetään myös asuntomessut ensikesänä, joten kausi tulee varmasti olemaan työntäyteinen kaikkine kesävieraillijoineenkin.

 

Naantalin lisäksi olemme saanet asiakkaan Halsualta. Kaunis, idyllinen, 8 hehtaarin kokoinen leirintäalue Keski-Pohjanmaalta, Halsuan Helmi etsii myös kauttamme kokkeja ja tarjoilijoita. Halsuan Helmen ravintola

valmistaa mutkatonta ja maistuvaa kotiruokaa, joka valmistaa kaiken itsen ja käyttää paikallisia raaka-aineita. Ota yheyttä tästä, mikäli olet kiinnostunut tehtävistä kauniissa järvenrantamaisemissa!

Halsuan Helmestä löytyy karavaanipaikat 300 autolle tai vaunulle, pikkumökkejä, huoltorakennukset, saunat, sekä ravintola täynnä tapahtumia!

 

 

Luotettavuus ja nopeus on valttejamme.

 

Uusien isojen asiakkaiden lisäksi meillä on myös hyviä, tuttuja, pitkä-aikaisia asiakkaita, jotka ovat olleet toiminnassamme mukana alusta lähtien. Seinäjoen ja Vaasan Scandicit ovat hakeneet meiltä monesti työntekijöitä ja olemme pystyneet sellaisen järjestämään lyhyelläkin varoitusajalla. He hyödyntävät mielellään apuamme rekrytoinneissa. Olemme tehneet jo pitkään sujuvaa yhteistyötä ja he ovat kehuneet toimintaamme ja tekijöidemme pätevyyttä, ja nopeutta.Taannoin eräs toinen asiakkaamme soitti, että tarvitsee meiltä yli 10 työntekijää kiireiseen sesonkiaikaan. Meiltäkin oli jo väki kiinnitetty sesonkitöihin, mutta lupasimme toimittaa kolme, asiakas hyväksyi tämän tarjouksen. Tekijät saapuivat paikalle, hoitivat työnsä, ja viikon päätteeksi asiakas soitti meille. että nämä kolme työntekijää olivat ollee todella tehokkaita, he tekivät yli 10 hengen työt lähes puolessa siitä ajasta, kuin siihen olisi kulunut, jos hän olisi vuokrannut tekijät joltain toiselta rekrytointiyritykseltä.

 

 

Mitä odotuksia ja fiiliksiä keväästä ja tulevasta kesästä?

 

Kesästä tulee varmasti todella kiireinen. Ravintola-ala ei ole nähnyt tällaista kesää kolmeen vuoteen. Sulkujen ollessa päällä ja ihmisien lomautettuna tai irtisanoutuneina moni on ikävä kyllä lähtenyt alalta. Työvoimapula tulee alalla olemaan todella kova. Meille se on uhkan sijasta mahdollisuus! Tällä hetkellä meillä on runsaasti

avoimia työpaikkoja sekä Pohjanmaan maakunnissa, että muuallapäin Suomea. Käynnissä on myös neuvotteluja kesän festareiden henkilöstötarpeista ja huvipuistojen ruokapaikkojen diileistä. Hakemuksia tehtäviin, sekä myös avoimia hakemuksia on tullut paljon (kiitoksia niistä jokaiselle hakijallemme!) Pyrimme olemaan kaikkiin hakijoihin yhteydessä prosessien aikana, ja ilmoittamaan valintatuloksista, oli se mikä tahansa.

Takaisin