Kokenutta työvoimaa ravintoloihin
Keikkakokki on ravintola-alan henkilöstövuokrauspalvelu, joka yhdistää ammattikokit ja tilapäistä työvoimaa tarvitsevat ravintolat.
Keikkakokki syntyi helpottamaan ravintola-alan työvoiman kysynnän ja tarjonnan kohtaamista. Palvelun perustaja, uransa ravintolatyötä tehnyt Lassi Jyrkkänen tuskastui tuuraajien löytämiseen liittyvään säätämiseen ja epävarmuuteen. Hän aloitti keikkakokin työt yksin ja kysynnän kasvaessa mukaan liittyi seitsemän kollegaa. Parhaillaan menossa on kokkiverkoston voimakas kasvattaminen.
Palvelumme yhdistää tilapäistä työvoimaa tarvitsevat ravintolat lisätienestejä etsiviin työntekijöihin. Otamme palkkalistoillemme vain kokeneita ja motivoituneita ammattilaisia, jotka pystyvät tehokkaaseen keikkatyöhön missä ja milloin vaan. Korvaukseksi menetetystä vapaa-ajasta maksamme heille alan keskitasoa parempaa palkkaa.
Palvelulupaus
Keikkakokki yhdistää ammattikokit ja tilapäistä työvoimaa tarvitsevat ravintolat.
Ravintoloille
Keikkakokin kautta löydät pätevää ja luotettavaa tilapäistä työvoimaa ravintolakeittiöön lyhyellä varoitusajalla.
Tapahtumiin
Keikkakokki kokoaa tiimit kaikenkokoisten tapahtumien, kuten messujen, kokousten ja festareiden, ruokapalveluihin.
Kokeille
Keikkakokki tarjoaa keittiötyön ammattilaisille hyvin palkattua keikkatyötä ja piristävää vaihtelua.
Näin keikkakokki toimii
Hinnoittelu
Teemme töitä kiinteillä tuntiveloituksilla, hinta on sama niin aamulla kuin illalla. Hintoihin lisätään alv (24 %).
Maanantai-torstai
40 € / h
Perjantai-Lauantai
46 € / h
Sunnuntai
58 € / h
Kokit palveluksessasi
Keikkakokit ovat vähintään viiden vuoden työkokemuksen omaavia ammattilaisia, joilla on vankka rutiini ammattikeittiössä työskentelyyn.
Keittiömestari, Vaasa
Lassi Jyrkkänen
Erikoisosaaminen
À la carte, catering, esimiestyö
Työskentelyalue
Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa
Keittiömestari, Vaasa
Kimmo Koivisto
Erikoisosaaminen
À la carte, catering, esimiestyö
Työskentelyalue
Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa
Kokki, Vaasa
Ari-Pekka Hautamäki
Erikoisosaaminen
À la carte, catering, tapahtumat
Työskentelyalue
Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa
Kokki, Helsinki
Ella Näreaho
Erikoisosaaminen
À la carte, catering, esimiestyö
Työskentelyalue
Pääkaupunkiseutu
Kokki, Vaasa
Tomas Alexandersson
Erikoisosaaminen
À la carte, catering, leivonta
Työskentelyalue
Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa
Keittiöpäällikko, Turku
Sari Johansson
Erikoisosaaminen
À la carte, isot tapahtumat, esimiestyö
Työskentelyalue
Varsinais-Suomi
Ravintolayrittäjä, Kuopio
Niko Junnilainen
Erikoisosaaminen
Lounas, catering, tapahtumat
Työskentelyalue
Pohjois-Savo
Kokki, Laihia
Joonas Saarela
Erikoisosaaminen
Lounas, tapahtumat, erityisruokavaliot, pizzeriassa työskentely
Työskentelyalue
Pohjanmaa
Usein kysytyt kysymykset
Yhteydenotot
Yrittäjä ja keittiömestari Lassi Jyrkkänen
040 74 33 592 / lassi@jyrkkaneninvestment.fi
Tilaa keikkakokki
Yhteystiedoissa Ota yhteyttä -painike, siitä päästään liikkeelle, saat valittua minkä tyyppistä palvelua kyselysi koskee.
Voit myös soittaa: 0407433592 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen lassi@jyrkkaneninvestment.fi ja voit tiedustella kokin saatavuutta. Sähköposteihin vastaamme sinulle mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Yhteydenottopyynnön lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään.
Ystävällisin terveisin,
Lassi Jyrkkänen
Rekrytointi
Oletko kokenut ravintolakeittiön ammattilainen, jolla riittää intohimoa ruoanlaittoon ja hyvään asiakaspalveluun? Etsitkö hyvin palkattua keikkatyötä vakityösi rinnalle tai haluatko näyttää kyntesi esimerkiksi messujen muonittajana?
Liity Keikkakokki-verkostoon! Liittyminen on ilmaista ja päätät keikkakohtaisesti, mitkä työtarjoukset otat vastaan.
Etsimme keikkatyöntekijöiksi tällä hetkellä seuraavia ammattilaisia:
kokkeja, vuoropäällikköitä, keittiömestareita ja keittiöpäällikköitä